ЗА НАСПРОДУКТИОБЕКТИКОНТАКТИНАЧАЛО
  НАЧАЛО >> ПРОДУКТИ ВРАТИПРОЗОРЦИДРУГИ
     
 

Специфичният уют на всеки дом се създава от хармоничното съчетание на интериорните елементи - мебели, настилки и не на последно място - врати и прозорци - връзката на дома с външния свят. За да задоволи вкуса на всеки клиент ЧЕРВЕНКОВ ЕООД произвежда богат избор на интериорни врати от МДФ и масивна дървесина, прозорци и входни врати, както и кухненско обзавеждане и корпусна мебел за спални, детски и дневни.
ЧЕРВЕНКОВ ЕООД изработва масивна дървена дограма от масивен трислоен ламел по оригинална немска технология JV68. Предлаганият широк избор на дървесина - иглолистна, широколистна и тропическа е само едно от предимствата на този вид дограма; Прозорците се лакират с импрегнатори и лакове на водна основа, които са в богата цветова гама и гарантират защитата на дървото от влага, прах и неблагоприятни атмосферни влияния. Механизмите с които се работи дават широк избор за отваряемост - по две оси, сгъване, плъзгане, повдигане с плъзгане. Обковът гарантира дълготрайност и шумоизолация, както и дава възможност за регулиране.

Вратите на ЧЕРВЕНКОВ ЕООД са с модерен и традиционен дизайн, изработват се от масивна дървесина или МДФ, могат да бъдат остъклени по различни модели, засводени, таблени, вратите от МДФ могат да са фурнировани, ламинирани или боядисани, както и фрезовани и/или с остъкляване със стъклопакет или единично стъкло
ВРАТИ - СТЪКЛА, МЕХАНИЗМИ, МОДЕЛИ И ОТВАРЯНЕ
висококачествени механизми от Siegenia, които дават възможност за регулиране и различни начини на отваряне
стъклопакет с обикновени, цветни, слънцезащитни, фигурални и други декоративни стъкла
дръжки и други аксесоари по избор на клиента
Моделите включват еднокрили, двукрили, със страничен или горен прозорец, сводести, с различна форма на остъкляването, отваряне с плъзгане(тип фолксваген), сгъване (тип хармоника), с повдигане и плъзгане (HS портал)
ВРАТИ - МАТЕРИАЛИ И ЛАКОВЕ

 

дървесина от ясен, дъб, бук, меранти, лиственица, смърч и др.
импрегнирани дървесини и такива с голяма якост, както и с висока декоративна стойност
лакове на водна основа, които дават богата гама оттенъци, защита от влага и прах и удължават живота

КУХНИ, ДЕТСКИ И СПАЛНИ
Кухните, детските и спалните, които предлага фирмата са изцяло съобразени с изискванията на клиента - предлага се индивидуално проектиране и консултация. Качеството на изпълненитето и монтажа е на първо място сред приоритетите ни.

    created by Via Ventus