ЗА НАСПРОДУКТИОБЕКТИКОНТАКТИНАЧАЛО
  Home >> ПРОЗОРЦИ ВРАТИПРОЗОРЦИДРУГИ
 

 

ПРЕДИМСТВА :

ДЪЛГОТРАЙНОСТ
Вярваме, че нашите продукти са толкова добри, колкото използваните за тяхната изработка материали. За дълготрайността на нашата дограма разчитаме на висококачествени дървесина, импрегнатори и покрития с UV защита, стъкла и обков.

ЕНЕРГИЕН БАЛАНС
Дървената дограма на "Червенков" не само гарантира дълготрайност, но спомага и за пестенето на енергия. Уплътненията и дистанционерът между стъклата осигуряват по-добри изолационни стойности, осезаем комфорт в близост до прозореца и занчително по-малко конденз в студените месеци. Разходите за отопление могат да бъдат редуцирани и с конфигуриран по желание на клиента стъклопакет.

СИГУРНОСТ
Прозорецът не само предпазва от външните атмосферни влияния, но служи и за защита от влизане с взлом. Ето защо при изработката на нашата дограма използваме висококачествен обков и предлагаме възможност за употребата на едно- (закалено) или многослойно (ламинирано) защитно стъкло.

СВОБОДА в ИЗБОРА
Масивните трислойни ламели се профилират по немски стандарт DIN68121/ JV68 и са със заоблени ръбове. Предлагаме два типа прозорци - стандартен изцяло дървен или такъв с алуминиев водобран на крилото и касата. Работим с три основни дървесни вида - смърч, дъб, меранти и други възможни като лиственица, евкалипт, афромозия, сипо, сапели и т.н. Използваме лакове с богата гама от цветове - 189 плътни (RAL цветове) и селекция от 20 прозрачни и полу-прозрачни покрития с UV-защита. Стандартно работим с двоен стъклопакет (28мм), но предлагаме възможност и за троен (до 32мм). И нека не забравяме голямото разнообразие от прозоречни форми (кръгли, триъгълни, трапецовидни, сегментни и сводести), които предлагаме. Имате специални изисквания - не се колебайте да се свържете с нас!

Отваряемост                                                                            Форми / Шпроси

Дървесни видове                                                                    Цветове

Остъкляване                                                                           Дръжки

    created by Via Ventus